Een super leuke sportieve BSO! Ieder kind kan zich na schooltijd lekker uitleven op het mooie sportpark van RKVVO! Enthousiaste pedagogisch medewerkers zorgen voor een leuke, sportieve sfeer en bieden elk kind een veilige en leuke omgeving om te sporten en spelen! 

Yvonne Hurkmans Yvonne Hurkmans
5 /5
bij Google reviews

Spelen DBS, Speeltuin de Splinter, Bootcamp, waterspelletjes -week-23

Maandag 9 juni
Maandag 9 juni zijn wij  lekker gaan spelen biji DBS omdat een school een studiedag had, hier speelden we omgekeerd verstoppertje dit hadden de kinderen nog nooit gespeeld en dit vonden zij erg leuk!
Na het ophalen van de andere kinderen zijn we terug gegaan naar RKVVO, lekker fruit gegeten en wat gedronken.
Daarna nog wat leuke spelletjes met de skippybal en andere soorten estafette!

  

Dinsdag 10 juni
De dag begon lekker vroeg met de kinderen van de studiedag, we hadden er maar twee, dus we gingen lekker naar Speeltuin de Splinter.
Het was enorm mooi weer, dus we konden lekker buiten spelen bij de vele speeltoestellen en bij het heerlijke watergedeelte met een super gaaf vlot.
Na een paar uurtjes gingen we weer terug naar RKVVO om vervolgens de andere kinderen op te halen. Daarna speelden we met zijn alle verschillende waterspelletjes.

  


Woensdag 11 juni
Weer een heerlijk weertje om lekker buiten te spelen met de kinderen. Na het eten van de lunch en wat gedronken te hebben zijn we lekker gaan spelen. We speelden met de frisbee, de tennispaal en met de skippyballen. In de Namiddag stond onze woensdag middag activiteit op de planning. We deden een bootcamp voor kinderen. Met o.a. kruiwagenrace, springtouwen, planken, bokspringen, en zelfs echte sit-ups met een bal!
Aangezien het erg warm was namen de kinderen optijd hun rust om lekker te genieten van ranja en een koekje!

  

Donderdag 12 juni
In de ochtend hadden we 1 kindje van de studie dag, hiermee zijn we weer lekker mee gaan spelen bij DBS. In de namiddag nadat de andere kinderen opgehaald waren speelden we allerlei overloop en tikspelletjes en natuurlijk speelden we met water! Het was enorm heet op de velden. De kinderen wilden even lekker rustig aandoen aangezien er een aantal ook op schoolreisje waren geweest. Geen probleem natuurlijk. Er is voldoende ruimte voor lekkere spelletjes en creativiteit onder onze heerlijke veranda van RKVVO

  

Vrijdag 9 juni

We hebben nog geen kinderen die op vrijdag bij ons komen spelen.
Wil jij graag een sportieve namiddag, kan je me contacteren via mail of telefoonnummer.

Hopelijk tot snel!
 
 



Ons team

Ann Schoonbrood
Ann Schoonbrood Vestigingsmanager
Kim Mulder
Kim Mulder
Rick Nijs
Rick Nijs
Esther de Wijs
Esther de Wijs
Rens van de Gevel
Rens van de Gevel
Déwi Zonnevijlle
Déwi Zonnevijlle

Pedagogisch coach